Tinkercad koulukäytössä

Tinkercad on erittäin helppokäyttöinen suunnitteluohjelma. Ohjelma avautuu ainoastaan Mozilla Firefoxiin tai Google Cromen selaimeen. Ohjelman käyttäjäksi täytyy rekisteröityä.

tinkerTiedostoja voidaan ladata tietokoneelle ja ottaa tulostettavaksi vaikkapa Curaan.

cura_moro

2 kommenttia artikkeliin ”Tinkercad koulukäytössä

  1. Onshape on myös nettiselaimessa toimiva 3D-CAD. Siinä on samat mallinnusperiaatteet kuin teollisuuden suunnittelujärjestelmissä. Suunnittelutiedon jakaminen on helppoa koska se toimii pilvipalveluna. Ohjelma on ilmainen viiteen suunnitteluprojektiin asti. Käyttäjä voi aktivoida /passivoimaan projektejaan. Saitilla on paljon opetusvideoita. Kannattaa tutustua ja rekisteröityä. http://www.onshape.com

    1. Kiitos vinkistä.
      On hyvä, että tulevaisuuden suunnittelijoille on tarjolla oikeanlaiset työkalut projektien vetämiseen. 3D-mallinus on yksi haasteellisimmista opetustehtävistä mutta helppokäyttöisellä ja selkeällä alustalla opettelu helpottaa ymmärtämään kolmiulotteisten kappaleiden hahmottamista. Tutoriaalit ja opetusvideot ovat erinomaista opetusmateriaalia kouluihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *