3D suunnittelu

Suunnittelu on projektin tärkein osuus

Kappaleiden suunnittelu on erityisen tärkeää. Piirtämällä voit oppia kolmiulotteista hahmottamista ja niiden toimivuutta käytännössä. Tässä muutama erinomainen ohjelma suunnittelutaidon edistämiseksi.

DesignSpark Mechanical

DesignSpark Mechanical 

”At RS Components and Allied Electronics we love helping you take your ideas from concept to creation. With DesignSpark Mechanical we aim to give every engineer the power to quickly design and change product concepts in 3Dwithout having to learn complex traditional CAD software.”

3D Printing Software and Prototyping

SpaceClaim’s intuitive interface allows users to create, edit, and prepare models for 3D printing faster and more efficiently than before. With a new module, we upgraded functionality to allow users to work directly with STL files as well as leverage automated many prep tools for 3D printing applications.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *