Tinkercad koulukäytössä

Tinkercad on erittäin helppokäyttöinen suunnitteluohjelma. Ohjelma avautuu ainoastaan Mozilla Firefoxiin tai Google Cromen selaimeen. Ohjelman käyttäjäksi täytyy rekisteröityä.

tinkerTiedostoja voidaan ladata tietokoneelle ja ottaa tulostettavaksi vaikkapa Curaan.

cura_moro

2 thoughts on “Tinkercad koulukäytössä

  1. Onshape on myös nettiselaimessa toimiva 3D-CAD. Siinä on samat mallinnusperiaatteet kuin teollisuuden suunnittelujärjestelmissä. Suunnittelutiedon jakaminen on helppoa koska se toimii pilvipalveluna. Ohjelma on ilmainen viiteen suunnitteluprojektiin asti. Käyttäjä voi aktivoida /passivoimaan projektejaan. Saitilla on paljon opetusvideoita. Kannattaa tutustua ja rekisteröityä. http://www.onshape.com

    • Kiitos vinkistä.
      On hyvä, että tulevaisuuden suunnittelijoille on tarjolla oikeanlaiset työkalut projektien vetämiseen. 3D-mallinus on yksi haasteellisimmista opetustehtävistä mutta helppokäyttöisellä ja selkeällä alustalla opettelu helpottaa ymmärtämään kolmiulotteisten kappaleiden hahmottamista. Tutoriaalit ja opetusvideot ovat erinomaista opetusmateriaalia kouluihin.

Kommentointi on suljettu.